Bevallingsbad huren

Een Bevallingsbad huren kan bij verschillende aanbieders. Wij gaan niet in op de vraag of alle aanbieders goed zijn. Wat we wel kunnen vertellen is onze eigen ervaring met mensen die particulier verhuren.

Onze ervaring met veel particuliere aanbieders, is dat er nogal eens wat schort aan de hygiëne en aan het compleet zijn van het bevalpakket. Als je een bevallingsbad huurt, wil je uiteraard dat deze hygiënisch is, het gaat immers om de geboorte van uw kind. Waar u ook een bevalbad huurt, zorg er altijd voor dat u een nieuwe slang krijgt en dat de dompelpomp en kraankoppelingen gereinigd zijn volgens de rivm richtlijnen. Is dit niet het geval dan is er een risico op achtergebleven bloed en of bacterien. Denk er bijvoorbeeld aan dat als er 1 druppel water in de slang van het bevallingsbad blijft zitten, deze al de legionella bacterie kan bevatten.

Denk aan uw veiligheid en wees goed geïnformeerd over de hygiëne van de te huren producten. Een nieuwe slang bij het bevalbad zou een standaard moeten zijn !


Direct een bevallingsbad huren, klik dan hier.

Bevallingsbaden.eu


Schuiven naar boven